Politica de confidentialitate

 

Introducere

Politica de confidentialitate urmatoare se aplica tuturor comenzilor plasate de client (denumit in continuare„dumneavoastra”) catre societatea SC K&D London Entertainment SRL, denumita in continuare KD London,pe site-ul www.kdlondon.ro, pe versiunea pentru mobil a site-ului.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. K&D LONDON ENTERTAINMENT S.R.L., cu sediul social în PAULESTII NOI, str. PRINCIPALA nr. 1, judeţ PRAHOVA, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului PRAHOVA, sub nr. J29/493/2010,  cod fiscal nr RO26783402 reprezentată de dl. TASAR HUSEYIN, cu funcţia de ADMINISTRATORare obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, precum si datele despre cumparaturile efectuate, scopul colectarii datelor fiind: derularea activitatilor de livrare a produselor comandate pe site-ul www.kdlondon.ro.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele (precum nume, prenume, adresa postala completa, numar de telefon mobil), acestea fiind necesare: pentru identificarea dumneavoastra in vederea facturarii si livrarii produselor comandate pe www.kdlondon.ro. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii.

Informatiile personale furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. 

S.C K&D London Entertainment, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.

Furnizându-ne datele dumneavoastra cu caracter personal, consimtiti la utilizarea de catre noi a datelor colectate in scopul de a ne indeplini angajamentele asumate fata de dumneavoastra si de a va furniza serviciul promis. Avem nevoie de datele dumneavoastra in urmatoarele scopuri:

-  Pentru a va procesa comenzile plasate pe kdlondon.ro (de exemplu, numele, adresa si detaliile dumneavoastra bancare);

- Pentru a va trimite notificari prin mesaje text cu privire la starea livrarii (de exemplu, numarul dumneavoastra de telefon mobil);

-  Pentru a va contacta in eventualitatea oricaror probleme cu livrarea articolelor dumneavoastra (de exemplu, numarul de telefon, adresa);

-  Pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra (de exemplu, adresa dumneavoastra de e-mail);

- Pentru a putea valida faptul ca aveti vârsta legala pentru cumparaturi online (de exemplu, data nasterii);

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate catre SC.K&D London Entertainment SRL.

Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Daca datele dumneavoastra sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteti cere ca aceste informatii sa fie corectate sau eliminate.

Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa catre sediul SC K&D London Entertainment SRL, Str. Principala, nr.1 Paulestii Noi, Prahovasau la adresa office@kdlondon.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru protejarea datelor dvs. adaptam continuu masurile noastre de securitate, in acord cu progresul si dezvoltarile tehnologice. La Kd London, protejam datele dumneavoastra utilizând criptarea. Tehnologia Secure Sockets Layer (SSL) este o functie care  care cripteaza toate informatiile trimise intre cumparator si vânzator.