Dragi clienti, Incepand cu data de vineri 25.06.2021 magazinele K&D London se inchid temporar. Multumim pentru intelegere!

Despre noi

Povestea noastra incepe simplu de la o viziune a fondatorului nostru în anul 2000, de la o locatie speciala amplasata în suburbiile orasului Ploiesti, compania a înflorit si a crescut, este mereu în extindere si este formata dintr-o echipa de profesionisti oameni cu capacitati incredibile care au mereu dorinta de a se perfectiona.

Totul a început de la doar doua linii de productie si a ajuns astazi la capacitatea de a produce mii de modele pentru cele mai mari branduri din lume.

Avem convingerea ca succesul in afaceri este construit nu numai cu idei geniale, dar si cu personal în care am investit încredere, management pasionat si un mediu de lucru placut.

K&D London propune tendinte noi specifice, piese cheie ale unor vestimentatii perfecte care nu pot lipsi din garderoba femeii moderne. Fie ca e vorba de stilul smart-casual sau clasic, colectiile K&D London surprind prin unicitate, rafinament, imprimeuri atragatoare, tinute deosebite si practice, care pot fi purtate lejer si adaptate cu usurinta atat în vacante cat si la birou.

Detinem magazine de desfacere si suntem producatorii oficiali ai brandului K&D London.